Select Page

El dia 17 de febrer hi va haver una Ruta Fabra a Prada, en què l’Institut d’Estudis Catalans hi col·laborà amb el regal de dos jocs de la tríada d’obres normatives de la llengua catalana (el diccionari, la gramàtica i l’ortografia), que van ser sortejats entre els assistents.

Durant tot el dia es van recórrer els indrets més representatius de la vida i la mort a l’exili del pare de la normativa moderna del català, com la seva tomba, la casa on va viure els primers mesos, o l’església on se’n va oficiar el funeral.

La visita a Prada forma part de la Ruta Pompeu Fabra, una ruta cultural, a peu, entorn dels episodis més rellevants de la vida i l’obra de Pompeu Fabra. Aquesta ruta té set parades relacionades amb la infància, els estudis i el lleure del Mestre, així com la seva relació amb L’Avenç, l’Ateneu, el Centre Excursionista de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans.

Per a més informació: http://www.rutapompeufabra.com